Omgångens spelare- Ailton Almeida, Örgryte

Publicerad av

Örgrytes största stjärna, Ailton Almeida, stod på fem gjorda mål inför matchen mot Brage. Många hade nog förväntat sig fler mål av brassen, som är älskad bland de rödblå supportrarna.

Matchen mot Brage spelade Ailton en direkt avgörande roll med sina två mål. Det första var en enkel nick, och det andra var en läcker soloprestation. Utöver målen var Ailton delaktig i mycket av Örgrytes konstruktiva anfallsspel. Han visade ett brett register, och fungerade både som target och i djupet. Ailton var en trygg uppspelspunkt för Örgrytes bakre lagdelar, och alltid ett hot mot Brages dito. Hans fina bollbehandling och styrka i att skydda bollen gav Örgryte en dimension i spelet som Brage saknade.

En mycket väl genomförd match av Ailton gör honom till FS ”Omgångens Spelare”!