Månadens spelare- Bubacarr Jobe, Mjällby AIF

Publicerad av

Mjällbys gambianske landslagsman Bubacarr Jobe, 25, är i lysande form. Mjällby tog 11 poäng av 15 möjliga i augusti och gjorde 9 mål på dessa 5 matcher. Jobe stod för 4 mål, alltså 44 % av målproduktionen.

Gambianen inledde säsongen med fina prestationer, men blev sedan bänkad till och från efter en del dispyter med tränaren Milos Milojevic (enligt uppgifter till FS). På höstsäsongen har speltiden däremot varit mycket, och formen har haft en exponentiell utveckling. Trots att Mjällby har hämtat stjärnor som Pärsson, Omoh och Löfgren, är det Jobe som skiner allra mest.

Jobe har ofta haft utgångsposition som vänsterytter, men har egentligen rört sig fritt. Den fria rollen passar Jobe utmärkt, som med sin snabbhet och kraftfulla spelstil ofta hittar till farligheter.

Vi gratulerar Jobe till en enastående månad, och önskar honom och hans Mjällby lycka till resten av säsongen!