Omgångens spelare- Daryl Smylie, Jönköpings Södra

Publicerad av

Veteranen Smylie blev stor matchhjälte för sitt lag, när Örgryte slogs tillbaka med hela 5-2. FS tycker att prestationen var så pass bra och viktig att vi utser Smylie till omgångens spelare!

Matchen stod och vägde vid resultatet 2-2, innan Smylie bestämde sig för att lägga in en extra växel. På 26 minuter i andra halvlek stod nordirländaren för sitt sjunde, åttonde och nionde mål i årets Superettan- ett äkta hattrick. Det gjorde att J-Södra resultatmässigt utklassade Örgryte, och vann med 5-2. Smylie har varit med länge och vet hur fotboll funkar. Med sin erfarenhet och känsla för spelet tog han sig till rätt plats vid rätt tidpunkt och kunde alltså göra hela tre mål. En matchavgörande prestation, som nu placerar Jönköping på en andraplats i serien.