Vi tippar! Omgång 20

Publicerad av

Vi ser en spännande omgång i Superettan framför oss, där vi tror på några skrällar. Närmare bestämt fyra skrällar har vi hittat, vilka är GAIS, Frej, Trelleborg, och Västerås. Ta del av vårt tips nedan:

Frej – Jönköpings Södra 1:a- Frej har spelat upp sig ordentligt efter tränarbytet och ser betydligt tryggare ut både framåt och bakåt. J-Södra är konsekventa i sitt spel, och bjuder sällan på överraskningar. Vi tror att Frej, med stärkt självförtroende, vinner med uddamålet. Men var uppmärksam på att Frej saknar två viktiga startspelare i Ribeiro och de Brito.

VSK – HBK 1:a- VSK spelar som bäst mot större lag. HBK är mer eller mindre ute ur segerracet. 1:an är egentligen ingen skräll för oss, men ser man till oddset klassas VSK-seger som skräll. Här finns pengar att hämta!

Örgryte – Mjällby X- Två lag som slåss om en direktplats till Allsvenskan. 1 poäng är bra nog åt båda lagen. En spännande match, som dock kan låsa sig. Krysset känns rimligt.

Syrianska – Norrby 1:a- Hemmalaget vill säkra kontraktet så snabbt som möjligt, samtidigt ser Norrby en chans att chocka alla med avancemang till Allsvenskan. Syrianska har dock i grunden ett lag för att kunna vinna mot Norrby, och vi tror att man lyckas ta en uddamålsseger här.

Degerfors – Trelleborg 2:a- Spelbolagen ger över 4x på TFF-vinst! Helt klart stort spelvärde här. Degerfors har varit bättre i år, men det skiljer endast 2 p mellan lagen. TFF har värvat intressant, och har kapacitet till att vinna denna match.

Dalkurd – GAIS 2:a- GAIS har inte glömt förnedringen senast, och med Dalkurds interna problem ser man nog en bra chans till revansch. DFF mår inte bra just nu, och är i en nedgångsspiral. DFF ställer dessutom upp med andremålvakten, som enligt uppgifter inte håller någon vidare nivå. GAIS är mer motiverad och tar en efterlängtad seger!

BP – Öster 2:a- Två lag i absoluta botten, där båda är stora sportsliga besvikelser. Öster har värvat bra, och sett bra ut med nyförvärven på banan. Kämpaseger för bortalaget blir det!

Varberg – Brage XSvårtippad match. Varberg har 4 raka utan vinst, Brage har 4 vinster på 5 senaste. Blir nog en grisig match, kanske något rött kort, där lagen delar på poängen och är nöjda med det.