Superettans 5 bästa nyförvärv hittills!

Publicerad av

Det har skett en hel del spelarövergångar till och från Superettan under sommarfönstret. Vi uppdaterar kontinuerligt Silly Season sidan, vilken ni hittar här .

Men vilka övergångar är de bästa då? Vi har listat 5 spelare som vi tycker är de bästa nyförvärven hittills under transferfönsret. Notera att siffrorna inte syftar till rangordning, dvs 1:an är inte bäst och 5:an är inte sämst av dessa.

  1. Michael Omoh, Mjällby AIF: Nyheten landade som en bomb. Skulle lilla MAIF verkligen ha värvat en spetsspelare som Omoh? Jodå, och han visade genast i första matchen hur duktig han är.
  2. Jesper Löfgren, Mjällby AIF: Löfgren var med och tog upp MAIF till Superettan, innan han lämnade för SK Brann i Norge. Nu är han inlånad, och visade direkt på klass mot Norrby.
  3. Petar Petrovic, Västerås SK: Succén från Värnamo tog honom till BP, men efter mindre lycka där bar det av mot Serbien. Nu är han tillbaka i Superettan, och har visat tendenser på matchvinnande kvalitet.
  4. Johan Persson, Östers IF: Stabil mittfältare som kan vara den sista pusselbiten för Öster att klara kontraktet. Meriterad, rutinerad och rätt man för Öster helt enkelt.
  5. William Kvist, Mjällby AIF: Ytterligare en bra värvning av laget från Listerlandet. Agerat inhoppare, men man ser att det finns offensiva krafter i kroppen. Modig poängspelare, och bidrar till att bredda truppen med kvalitet.